Nog vragen?

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen over de VU Introductiedagen? Bekijk dan eerst de onderstaande 'veelgestelde vragen'. Heb je daarna nog geen antwoord op je vraag, aarzel dan niet en stuur ons een e-mail:

E: contact@vu.nl

Volg ons op:

VU - Introductie Facebook

Informatie over het sponsoren van de VU Introductiedagen?

Vragen met betrekking tot sponsoring van de VU Introductiedagen kunt u mailen naar idee@vu.nl. Het studentbestuur neemt contact met u op.

Veelgestelde vragen

Inschrijven is mogelijk vanaf 18 juni. Schrijf je voor 14 augustus in. Je kunt je dan hier aanmelden.
Dat klopt, je ontvangt direct na jouw inschrijving een digitale bevestiging. Je toegangsbewijs versturen wij ongeveer een week voor de introductiedagen per mail.
Het kan voorkomen dat je onverwacht door omstandigheden toch niet mee kunt doen. Neem in dit geval contact op met de organisatie waarna wij het inschrijfgeld minus de administratiekosten (€2,-) aan je terugbetalen.
Ja dat kan zeker, het zou zonde zijn als je dit zou missen. Je legitimatiebewijs is in dit geval wel verplicht.
Nee! Alle onderdelen zijn zo opgezet dat het voor ieder wat te bieden heeft maar niks is verplicht.
De VU is van oudsher een universiteit waar studenten afkomstig uit diverse culturen zich thuis voelen. Op deze universiteit houden we rekening met alle religies, ook tijdens onze introductiedagen; daar kun je je mentor op aanspreken.
Op eventuele extra weekenden van verenigingen na kosten de introductiedagen € 63,-. Sommige faculteiten bieden extra onderdelen aan waardoor de prijs kan verschillen. De kosten voor het tweedaagse programma bedragen €23,-.
Zorg er altijd voor dat je voldoende geld bij je hebt voor vervoer of eten en drinken tijdens het programma.
Ja zeker! Voor speciaal vervoer kun je vanaf 6 augustus bellen met Eric-Jan Hartstra, tel. (020) 598 5076. Heb je een handicap of chronische ziekte, bel dan met de studentenbalie (kamer 0A-11), tel. (020) 598 5020.
Ook de VU Introductiedagen hebben regels waar een ieder zich aan dient te houden. Lees de uitgebreide versie op de pagina met praktische informatie.
Bij de VU gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Voor de VU Introductiedagen verzamelen we de gegevens die we nodig hebben om je een toegangsbewijs te sturen en om je in te delen in het juiste mentorgroepje. Je telefoonnummer geven we een paar dagen voor de start door aan je mentor, zodat je mentor op tijd contact met je op kan nemen om afspraken te maken. Na afloop van de introductiedagen mailen we je een vragenlijst omdat we graag willen horen hoe je de VU Introductiedagen hebt beleefd. Wil je niet dat we je gegevens hiervoor gebruiken, neem dan contact op via vu.introductiedagen@vu.nl.
;