Nog vragen?

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen over de VU Introductiedagen? Bekijk dan eerst de onderstaande 'veelgestelde vragen'. Heb je daarna nog geen antwoord op je vraag, aarzel dan niet en stuur ons een e-mail:

E: vu.introductiedagen@vu.nl

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 020 5985076 of 020 5985077.

Volg ons op:

VU - Introductie Facebook

Informatie over het sponsoren van de VU Introductiedagen?

Weten wat de sponsormogelijkheden zijn? Bekijk de informatie over sponsoren voor bedrijven.

Veelgestelde vragen

Dat klopt, je ontvangt direct na jouw inschrijving een digitale bevestiging. Je toegangsbewijs versturen wij ongeveer een week voor de introductiedagen via mail.
Het kan voorkomen dat je onverwacht door omstandigheden toch niet mee kunt doen. Vul hiervoor het refund-formulier in, waarna wij het inschrijfgeld minus de administratiekosten (€2,-) aan je terugbetalen.
Ja dat kan zeker, het zou zonde zijn als je dit zou missen. Je legitimatiebewijs is in dit geval wel verplicht.
Nee! Alle onderdelen zijn zo opgezet dat het voor ieder wat te bieden heeft maar niks is verplicht.
De VU is van oudsher een universiteit waar studenten afkomstig uit diverse culturen zich thuis voelen. Op deze universiteit houden we rekening met alle religies, ook tijdens onze introductiedagen; daar kun je je mentor op aanspreken.
Op eventuele extra weekenden van verenigingen na kosten de introductiedagen € 62,-. Sommige faculteiten bieden extra onderdelen aan waardoor de prijs kan verschillen. De kosten voor het tweedaagse programma bedragen €22,-.
Zorg er altijd voor dat je voldoende geld bij je hebt voor vervoer of eten en drinken tijdens het programma.
Ja zeker! Voor speciaal vervoer kun je vanaf 7 augustus bellen met Eric-Jan Hartstra, tel. (020) 598 5076. Heb je een handicap of chronische ziekte, bel dan met de studentenbalie (kamer 0A-11), tel. (020) 598 5020.
Ook de VU Introductiedagen hebben regels waar een ieder zich aan dient te houden. Lees de uitgebreide versie op de pagina met praktische informatie.