Toelating en Inschrijven

Meld je aan!

Wil je een bacheloropleiding aan de VU doen? Meld je nu aan!

Hoe meld ik me aan?

Bacheloropleiding met VU Matching
De meeste bacheloropleidingen hanteren VU Matching. Meld je aan voor een bacheloropleiding met VU Matching vóór 1 mei 2020. Onderdeel van je aanmelding is checken of de opleiding echt bij je past. Dit doe je met VU Matching. Je kan je ook na 1 mei nog aanmelden, alleen verandert dan wel het karakter van VU Matching. De opleiding bepaalt dan of je mag starten. Om je aan te melden volg je het stappenplan voor bacheloropleidingen met VU Matching.

Bacheloropleiding met selectie
Enkele bacheloropleidingen aan de VU hanteren geen matching, maar een selectie. Dit geldt voor opleidingen met een beperkt aantal plaatsen. Studenten worden geselecteerd op basis van vastgestelde selectiecriteria. Je vindt hier alle informatie over deze regeling, het stappenplan voor bacheloropleidingen met selectie en de deadlines. Voor het collegejaar 2019-2020 hebben de volgende opleidingen een selectie:

  • Criminologie
  • Geneeskunde
  • Tandheelkunde
  • Psychologie

PPE en AUC
De opleidingen Philosophy, Politics and Economics (PPE) en Liberal Arts and Sciences (AUC) hanteren beiden een aparte selectieprocedure. Bekijk de aanmeldprocedure:

 


;