VU Bachelordag

Zaterdag 8 februari 2020

Verander je wereld. Studeer aan de VU!

Kom zaterdag 8 februari naar de open dag op de VU campus in Amsterdam en maak kennis met jouw favoriete bacheloropleidingen.

Tijdens de open dag helpen we je zo goed mogelijk bij het maken van een juiste studiekeuze die aansluit bij jouw talenten, interesses en visie voor de toekomst. Een studie kies je om jouw unieke talenten te ontwikkelen, want dat maakt jou waardevol.

Welke opleiding je ook kiest, als je studeert aan de VU, ontwikkel je innovatiekracht die je koppelt aan internationale maatschappelijke betrokkenheid. We willen je inspireren groter te denken en de wereld om je heen te veranderen!


Wat kun je allemaal doen?

Tijdens de open dag staat alles in het teken van jouw studiekeuze en kun je je oriënteren op meer dan 50 bacheloropleidingen van de VU. Stel al je vragen op de verschillende informatiemarkten en maak kennis met onze docenten en studenten. Tijdens de verschillende informatierondes, workshops en proefcolleges krijg je een indruk van je favoriete opleidingen. Weet je nog niet precies wat je wilt studeren? We helpen je graag op weg bij onze studiekeuze workshops.

Je ontdekt alles over het studeren aan de VU; onze campus, de opleidingen, docenten, studenten en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken tijdens je studie.


Vooraanmelden bachelordag 8 februari 2020

Meld je alvast aan voor de Bachelordag van 8 februari 2020 en wees als eerste op de hoogte van het programma!

Contact & Whatsapp

Heb je vragen over de open dag, mail dan naar contact@vu.nl, bel 020 – 598 5000 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur) of stuur een bericht via WhatsApp:+31 6 825 48 367.

Volg ons op

Facebook-icoon Twitter-icoon Instagram-icoon

;