VU Bachelordag

Vrijdag 1 november en zaterdag 2 november

Verander je wereld. Studeer aan de VU!

Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2019 vinden de volgende VU Bachelordagen plaats. Vul alvast het vooraanmeldformulier in. Je ontvangt dan van ons een bericht als de registratie start (begin oktober).

Tijdens de open dagen helpen we je zo goed mogelijk bij het maken van een juiste studiekeuze die aansluit bij jouw talenten, interesses en visie voor de toekomst. Een studie kies je om jouw unieke talenten te ontwikkelen, want dat maakt jou waardevol.

Welke opleiding je ook kiest, als je studeert aan de VU, ontwikkel je innovatiekracht die je koppelt aan internationale maatschappelijke betrokkenheid. We willen je inspireren groter te denken, de wereld om je heen te veranderen én te verbeteren!  

Vooraanmelden VU Bachelordag

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een mail van ons als de registratie voor de open dag in de loop van oktober start. Wel zo handig!

Contact & WhatsApp

Heb je vragen over de open dag, mail dan naar contact@vu.nl, bel 020 – 598 5000 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur) of stuur een bericht via WhatsApp:+31 6 825 48 367.

Volg ons op

Facebook-icoon Twitter-icoon Instagram-icoon

;