VU Introductiedagen

23, 24, 25, 28 en 29 augustus 2017

23 augustus 2017 start jouw studentenleven aan de VU

Jouw studentenleven begint met de VU Introductiedagen. Van woensdag 23 t/m dinsdag 29 augustus leer jij samen met je medestudenten de ins en outs van je opleiding kennen, volg je workshops en verken je Amsterdam. Daarnaast ontdek je ook nog op de VU-campus wat de beste studieplekken zijn, waar je je rooster en studieboeken vindt en waar je moet zijn om te ontspannen na een studiedag. Zo begin jij je studie met een voorsprong!   

Terwijl je een tour krijgt door Amsterdam, je uitslooft op de sportdag, of uit je dak gaat op een feest leer je ook je medestudenten kennen. Het programma biedt zowel ruimte voor verdieping als ontspanning, want studeren aan de VU is verder kijken dan je studie alleen.

Het volledige programma is absoluut een aanrader. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen deelnemen aan het uitgebreide programma, kies dan voor het verkorte programma op maandag 28 en dinsdag 29 augustus. Daarin ligt de focus op de voorbereiding op de studie. Welk programma je ook kiest, met de VU Introductiedagen ga je goed voorbereid van start.

Meld je hier tot en met 23 augustus nog aan voor het verkorte programma!

Volg ons op

VU - Introductie Facebook

Banner - Studentexperience


Banner - Studentexperience