VU Introductiedagen

24, 25, 26, 29 en 30 augustus 2016

24 augustus start jouw studentenleven aan de VU

Op woensdag 24 augustus start jouw studentenleven met de VU Introductiedagen. Tijdens deze dagen ontdek je wat studeren aan de VU betekent, leer je de ins en outs van je opleiding kennen en ontmoet je medestudenten en docenten. Ook word je wegwijs gemaakt op de VU-campus en volg je workshops en minicolleges die ervoor zorgen dat jij jouw studie met een ruime voorsprong begint.

Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten om je medestudenten beter te leren kennen. Denk aan excursies in Amsterdam en een sportcompetitie. In de avonduren kun je deelnemen aan onder meer een comedy night, een filmavond en voor de liefhebbers zijn er ook feesten. De introductiedagen worden afgesloten met een eindfeest in Paradiso en de Melkweg.

Schrijf je nu in

Het programma biedt zowel ruimte voor verdieping als ontspanning, want studeren aan de VU is verder kijken dan je studie alleen. Elk jaar doen duizenden enthousiaste nieuwe studenten mee aan de VU Introductiedagen; nu is het jouw beurt! De VU Introductiedagen zijn onmisbaar voor een succesvolle start van je studie, dus schrijf je voor 18 augustus in.

Volg ons op:

VU - Introductie FacebookVU - Introductie Instagram VU - Introductie YouTube

Sneak preview VU Introductiedagen

Vorig jaar deden er ruim 2000 nieuwe studenten van de VU mee aan de Introductiedagen. Bekijk hieronder hoe dat er ongeveer uitzag.

GIF - Quotes NL

VU IntroductiedagenBanner - Body Worlds

Banner - Studentexperience