VU Introductiedagen

24, 25, 26, 29 en 30 augustus 2016

De inschrijving voor de VU Introductiedagen is gesloten

Wil je toch nog meedoen aan de VU Introductiedagen? Stuur dan een mail naar vu.introductiedagen.2016@vu.nl met je naam, mobiele nummer en opleiding. We laten je dan dinsdag 23 augustus weten wat er nog mogelijk is.

24 augustus start jouw studentenleven aan de VU

Op woensdag 24 augustus start jouw studentenleven met de VU Introductiedagen. Tijdens deze dagen ontdek je wat studeren aan de VU betekent, leer je de ins en outs van je opleiding kennen en ontmoet je medestudenten en docenten. Ook word je wegwijs gemaakt op de VU-campus en volg je workshops en minicolleges die ervoor zorgen dat jij jouw studie met een ruime voorsprong begint.

Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten om je medestudenten beter te leren kennen. Denk aan excursies in Amsterdam en een sportcompetitie. In de avonduren kun je deelnemen aan onder meer een comedy night, een filmavond en voor de liefhebbers zijn er ook feesten. De introductiedagen worden afgesloten met een eindfeest in Paradiso en de Melkweg.

Volg ons op:

VU - Introductie FacebookVU - Introductie Instagram VU - Introductie YouTube

Download de app

VU - app apple store    VU - app google play    VU - app html5

Sneak preview VU Introductiedagen

Vorig jaar deden er ruim 2000 nieuwe studenten van de VU mee aan de Introductiedagen. Bekijk hieronder hoe dat er ongeveer uitzag.

GIF - Quotes NL

VU IntroductiedagenBanner - Body Worlds

Banner - Studentexperience